Untitled design (17).png

Frequently asked questions

NL - Hoe lang heb ik toegang tot het programma?


Het programma loopt 'live' gedurende ruim 6 weken, d.w.z. 2 weken tijdens het voorbereidingsprogramma, en nog een maand tijdens de Ramadan. In totaal krijg je 2 maanden toegang tot het programma en kun je het binnen die periode op elk gewenst moment terugbekijken.
NL - Heb ik persoonlijk contact met dr. Ludidi?


De kennis die aan jou wordt overgedragen is door dr. Ludidi ontwikkeld en ingesproken. Het programma is zo gemaakt dat je helemaal zelf aan de slag kunt gaan met het bouwen aan een betere versie van jezelf. Er is eenmaal per week een kennissessie waarin dr. Ludidi live zal gaan en je vooraf vragen voor kunt stellen.
NL - Zitten er voedingsschema's in dit programma?


Ja, voedingsschema's en recepten zitten ook bij het programma. Hoewel dr. Ludidi het ondersteunt dat je op termijn zelf aan de slag gaat met het ontwikkelen van je eigen leefstijlplan, zitten er schema's en recepten in dit programma.
NL - Hoe werkt het programma?


Via een app ga je gedurende 2 weken in de voorbereidingsfase en in totaal 6 weken lang aan de slag met je programma. Er zijn leermodules en het programma bevat praktische recepten en trainingsschema's maar ook achtergrondinformatie. Het programma is zo ontwikkeld dat het je helpt je eigen lichaam beter te leren kennen en eenmaal per week is er een kennissessie met dr. Ludidi.
NL - Voor wie is dit programma geschikt?


Het programma is geschikt voor mensenjou als: Je op een verantwoorde manier wilt starten aan je Ramadanvasten. Ook als je wil breken met ingeslopen bad habits en sterk wil starten met een nieuwe, gezonde lifestyle en juist gebruik wilt maken van dat krachtige momentum dat de Ramadan je biedt: samen met elkaar. Hoewel het programma bij uitstek geschikt is voor moslims, kunnen mensen die vanuit een persoonlijke interesse of ontwikkeling willen starten met vasten of Ramadanvasten ook deelnemen in het programma.
NL - Wanneer kun je beter niet meedoen?


Het programma is niet geschikt voor jou als: Je denkt geen tijd te hebben voor iets wat zo belangrijk is als gezondheid en je zelf niet bereid bent om te werken aan je slechte gewoontes. Als je religieuze ondersteuning verwacht t.a.z. van de Ramadan; dr. Ludidi kan jou slechts vanuit zijn achtergrond als wetenschapper vanuit de biologie ondersteunen.
NL - Gaat het programma over intermittent fasting?


Deels. Ramadanvasten en intermittent fasting hebben veel overeenkomsten. Als je wilt starten met vasten kan dit programma jou ook vooruit helpen, weet wel dat het zwaarder is dan normaal vasten door het 'droge' vasten: het onthouden van vochtinname overdag.Als je meer te weten wil komen over intermittent fasting, raad ik je mijn boek "de dr. Ludidi Vastenmethode" aan.